Navigace

Pokud máte zájem o prodej sklápěčů, obraťte se na odborníky

Sklápěč představuje praktického pomocníka, se kterým můžete velice snadno přepravovat jakýkoliv materiál od štěrku přes písek až po zeminu.

Stejně tak vám sklápěč pomůže při odklízení nepořádku ze stavby a podobně. Sklápěč je charakteristický samoskládací nástavbou, čímž se od ostatních nákladních vozidel odlišuje. V následujících řádcích vám prozradíme, na co si dát pozor při výběru, abyste neprohloupili.

Prodej sklápěčů a jejich uplatnění

Sklápěče jsou poměrně malá, ale i přesto je to jejich přednost, protože s nimi vjedete do menšího prostoru. Uplatnění proto nachází při městské práci, stavbě různých tunelů i třeba dolů. Velice často se využívají při silniční a zemědělské práci. Pokud tedy máte zájem o prodej sklápěčů, zaměřte se ještě na vlastnosti. Zajímat by vás měla nejen nosnost, ale i druh axiálního zatížení, oblast použití či rozměry.

Sklápěče se rozdělují na několik kategorií, přičemž první tvoří těžební sklápěče, jež se používají především na místech, kde je žádoucí vysoká průchodnost terénem, a to v hornictví i těžbě. Dále vám přijde možná vhod i sklápěč podílející se na pozemních pracích, s nimž můžete pracovat i ve stísněných prostorách. Zapomenout nesmíme na sklápěče kloubové a zemědělské.

Kdo si drží přední příčku v prodeji sklápěčů?

Pokud hledáte odborníka, který má ve svém portfoliu služeb i prodej sklápěčů, obraťte se na společnost TIR CENTRUM. V jeho nabídce najdete kromě jiného i návěsy, tahače, užitková vozidla, speciály, autobusy či dodávky. Sortiment je vskutku pestrý a budete s nabídkou nadmíru spokojení.

TIR CENTRUM vám pomůže také s výkupem a financováním. Ve službách narazíte také na automyčku, servis či pronájem. Za společností stojí tým zkušených profesionálů, kteří vám pomohou vyřešit jakýkoliv problém.