Navigace

Jak vybrat firmu pro pronájem tahačů?

V případě, že provozujete spediční firmu, případně často převážíte nějaký objemný náklad, k čemuž potřebujete mít kvalitní nákladní automobil, respektive tahač, ne vždy si můžete dovolit jeho koupi.

Pak je možné si zařídit pronájem. Kdy se vyplácí a jaké služby v jeho rámci získáte?

Pronájem tahačů bez nákladů navíc

Jakmile si sjednáte pronájem tahačů, většinou musíte počítat s nejrůznějšími náklady navíc, které provoz vozidel dosti prodražují. Proto je na místě si vybrat takovou společnost, jež vám garantuje nulové náklady navíc. V rámci služby vám zajistí kupříkladu komplexní servis vozidel. Když se vám na tahači něco porouchá, okamžitě můžete zajet do servisu, kde jej zdarma opraví. Pakliže oprava trvá přeci jen déle a vy tahač akutně potřebujete, je vám zapůjčen náhradní model, díky čemuž nedochází ke zbytečnému prodlení, což pro vaši firmu může být rozhodujícím faktorem ke splnění závazků vůči klientům a zákazníkům.

Pro pronájmy tahačů zvolte renomovanou firmu

Když se rozhodnete namísto koupě využít spíše pronájem tahačů, je bezpodmínečně nutné se obrátit na dostatečně spolehlivou společnost. Poznáte ji nejen dle přijatelných cen, za něž pronájmy tahačů a další nákladních vozů nabízí, ale také například i podle již zmíněné služby v podobě servisu zdarma, dále pak dle toho, že jsou vozy řádně pojištěné a k dispozici je vám rovněž asistenční služba, která řeší případné potíže spojené s provozem tahače. V neposlední řadě musí být schopna vám nabídnout kvalitní vozový park, tedy ideálně nová vozidla, případně alespoň zánovní, na něž bude maximální spolehnutí.

Chcete si pronajmout tahače? Kontaktujte nás. Kromě toho pronajímáme také další nákladní vozy, autobusy a přívěsy. Už před samotným podpisem smlouvy víte, kolik za služby zaplatíte. Další vaše náklady jsou už poté spojené pouze s nezbytným doplňováním paliva.