Navigace

Dovoz nákladní techniky a vozidel na objednávku

Potřebujete dovézt automobil či nákladní techniku ze zahraničí, ale nevíte jak? My ano!

Vybrali jste si vůz v zahraničí? Ať již v autosalonu, nebo na nějakém inzerentním portálu? Vážně zvažujete jeho koupi? Zřejmě si uvědomujete, že řešit nebudete jen jeho platbu, nýbrž také dopravu do Čech. Budete-li chtít si vůz vyzvednout osobně, neobejdete se bez druhého řidiče. Máme pro vás ale lepší řešení. Obrátit se na společnost Tir Centrum, která vám ho přiveze. A před tím ještě zkontroluje jeho technický stav.

Bohatá nabídka nákladní techniky

Společnost Tir Centrum se primárně zaměřuje na prodej a pronájem tahačů, autobusů, nákladních vozů a přívěsů. Tedy vozidel tvořících základ logistického průmyslu. Nejenom zásobování je na nich přímo postavené. V nabídce najdete tahače návěsů, nákladní automobily pod i nad 7,5 tun, návěsy, přívěsy, sklápěče, stavební stroje, dodávky, autobusy, vozy užitkové i speciály. V okamžiku psaní tohoto článku v nabídce Tir Centra bylo například 54 nákladních vozidel nad 7,5 tun z druhé ruky v cenách začínajících na 75 tisících korunách.

Dovoz nákladní techniky na zakázku

Vybírat ale můžete i z bohaté nabídky furgonů, chlaďáků a mrazáků, minibusů, pickupů, valníků i osobních vozů. A pokud si z nabídky nevyberete, možný je po individuální domluvě i dovoz na zakázku. Jak to probíhá? Jednoduše. Poté, co si konkrétní zahraniční vůz vyberete, se obrátíte na společnost Tir Centrum, která zbytek zařídí za vás. Spojí se s prodejcem, na místě prověří technický stav vozidla, zaplatí za něj a vůz vám přiveze na vámi určenou adresu. K tomu vám pomůže vyřídit financování i další nezbytné formality spojené s dovozem a přihlášením vozidla. Zkrátka se o nic nebudete muset starat!

A řešení v Tir Centru nabízejí i pro zájemce se specifickými požadavky. Prostřednictvím bohaté sítě výkupčích po celé Evropské Unii jsou totiž schopni zajistit, že jakmile se daný model objeví na trhu, budou o tom okamžitě informováni a vozidlo vám nabídnou k prodeji.