Navigace

Jak probíhá výkup tahačů?

Dlouholeté zkušenosti s prodejem a výkupem tahačů či nákladních vozidel, spolehlivé a férové jednání, individuální a profesionální přístup. Přesně tak by se daly charakterizovat naše vlastnosti.

Pokud uvažujete nad obměnou vozového parku, zajímejte se o výkup nákladních vozidel, respektive návěsů a tahačů. I za použitou techniku totiž můžete dostat nějaké peníze, které investujete do pořízení moderních pomocníků. Současný trh je rozmanitý a výkup tahačů nabízí celá řada společnost, přičemž jednou z nich jsme i my – TIR Centrum. V následujících řádcích vám prozradíme, jak celý proces u nás vlastně probíhá.

Dlouholeté zkušenosti s prodejem a výkupem tahačů či nákladních vozidel, spolehlivé a férové jednání, individuální a profesionální přístup. Přesně tak by se daly charakterizovat naše vlastnosti.

Co zahrnuje výkup tahačů?

Všechno je především o domluvě, a to i výkup tahačů. Cenu stanoví odborníci s mnohaletými zkušenostmi, případně si můžete říct i vy, jakou částku si za konkrétní tahač představujete. Samozřejmě, může se stát, že se na ceně výkupu nedohodneme, ovšem ani v takovém případě neztrácejte hlavu. Vedle přímého výkupu nákladních aut a tahačů totiž poskytujeme ještě komisní prodej, takže odhadneme tržní cenu, a pak tahač zařadíme do nabídky.

Zřejmě vás zajímá, jaký je rozdíl mezi přímým výkupem a komisním prodejem. V prvním případě dostanete ihned peníze na ruku, a pak se už o nic nestaráte. Jestliže však zvolíte komisní prodej, musíte počkat, až se tahač prodá, až potom dostanete peníze. Záleží tedy na vás, jak moc spěcháte na hotovost.

Proč se s výkupem tahačů obrátit na nás?

Důvodů je opravdu celá řada. Zakládáme si především na rychlém a profesionálním jednání a snažíme se zákazníkům vždy nabídnout co nejvyšší možnou cenu. Prvně zkontrolujeme technický stav, na jehož základě odhadneme optimální cenu. Vy se nemusíte o nic starat, protože si pro tahač přijedeme a zajistíme i jeho odvoz.

Rovnou se v naší nabídce podívejte na další tahače návěsů, které by se mohly hodit do vašeho vozového parku.