Navigace

Servis nákladních vozů musí umět pomoci v každé situaci

Kam se vydáte v případě technických problémů s nákladním vozem, tahačem, autobusem, přívěsem apod.? Přece do servisu. Ideálně do toho, kde se specializují na náklaďáky a tyto stroje.

Kam se vydáte v případě technických problémů s nákladním vozem, tahačem, autobusem, přívěsem apod.? Přece do servisu. Ideálně do toho, kde se specializují na náklaďáky a tyto stroje. Klasický autoservis nabízející služby pouze pro osobní automobily pravděpodobně nebude mít patřičné vybavení, a hlavně zkušenosti.

Dobrý servis nákladních vozů by měl nabídnout komplexní servisní služby. Neměl by vás s některými problémy odesílat jinam nebo tvrdit, že se na něco nespecializuje. Nikdo nemůže být odborník na všechno, ale v každém případě je potřeba udělat maximum pro pomoc zákazníkovi.

Podle čeho si vybrat servis nákladních vozidel?

Prvním dobrým vodítkem při výběru servisu je historie. Pokud za sebou daný servis má roky provozu a stovky spokojených zákazníků, pravděpodobně budete spokojení i vy. Hlavně to znamená, že jeho zaměstnanci mají dostatek zkušeností a dost možná se už s problémem, který trápí vás, setkali.

Když se něco pokazí, klíčové je nabídnout pomoc s dostatečnou rychlostí. Samozřejmě se vydáte do servisu, který má kapacitu opravit váš nákladní vůz ihned. Pohlídejte si ale rovněž to, zda má vlastní sklad náhradních dílů – doba opravy se pak zkracuje, protože není třeba objednávat díl odjinud.

Servis by měl být také snadno dostupný. U nás v TIRcentrum vás přivítáme v nové provozovně na D1 přímo na hlavní tranzitní trase. Zákazníkům jsme tedy blízko.

Servis nákladních vozidel musí být cílený

Ne vždy je závada na voze jednoznačná. Místo odhadování by se však měla provést počítačová diagnostika. Jedině tak je možné cíleně začít řešit problém.

U nás servisujeme nejen nákladní vozy, ale i přívěsy, návěsy a další nákladní techniku. Jsme autorizovaným servisem Ford Truck, neautorizovaným servisem pro značky Scania, Mercedes Benz a MAN. Potřebujete servis svého vozu? Kontaktujte nás!