Navigace

Pronájem nákladních vozů může být hračka

Nevlastníte nákladní vůz, nebo vám nestačí vaše aktuální kapacita vozového parku? Pronajměte si jej. Možný je krátkodobý i dlouhodobý pronájem nákladních vozů.

Po dopravě je dnes extrémní poptávka a vám mohl vypadnout tradiční poskytovatel dopravních služeb. Někdy se též můžeme dostat do situace, kdy kvůli vážnější poruše vozidla zůstaneme aktuálně bez důležitého vozidla v našem vozovém parku. Jak z toho ven? Ideálně pronájmem nákladního vozidla v žádané kategorii.

Pronájem nákladních vozů je v kurzu

Stále více firem, ale i podnikatelů, dnes volí místo nákupu ojetého či nového vozidla jeho dlouhodobý pronájem. Ne vždy si můžeme dovolit investovat do vlastního vozidla. Navíc u pronájmu nemáme jednorázově velké výdaje, nemusíme se uvázat k dlouhodobé půjčce ani k leasingu a své finance si necháme pod kontrolou bez toho, abychom podstupovali finanční riziko a ohrožovali své podnikání jako celek.

Jaký pronájem nákladních vozů je možný a kde začínají ceny pronájmu? Půjčit si lze tahače návěsů (od 40 000 Kč/měsíc) včetně návěsů (od 30 000 Kč/měsíc) a přívěsů (od 20 000 Kč/měsíc). Nákladní vozidla si vyberete z kategorie nad 7,5 tuny (od 39 000 Kč/měsíc) do 7,5 tuny (od 35 000 Kč/měsíc) i sklápěče (od 35 000 Kč/měsíc). Tradičně žádané jsou dodávky (od 25 000 Kč/měsíčně).

Žádné ojetiny. Pouze pronajaté nákladní vozy v top stavu

Půjčte si kvalitní nákladní techniku a provozujte ji zcela bez starostí. Jezdit můžete i ve zcela nových, nebo zánovních nákladních vozidlech. Automobily získáte s kompletním servisem, s pojistkou a skvělou asistenční službou. Přihodí se vám nehoda, nebo dojde k poruše? Obratem dostanete náhradní vůz.

Bojíte se vlastního růstu? Pronájem nákladních vozů eliminuje rizika

Nový klient, nová zakázka – nic z toho nemusí znamenat nekontrolovaný nárůst vašich nákladů na pořízení nového nákladního vozidla. Rozšíření vozového parku nákladním vozidlem z půjčovny je praktické, bezrizikové a velice rychlé. Nemusíte se bát ani nepředvídatelných nákladů souvisejících s provozem vozového parku. Veškerý servis, sezonní i při poruchách, je již v ceně pronájmu vozidla.

TIP: Hodil by se vám pronájem nákladních vozů? Podívejte se na nabídku našeho TIRCENTRA.