Navigace

Co najdete v nové nabídce autobusů 2022?

Moderními autobusy se dá cestovat s veškerým komfortem. Výrobci se předhánějí v technologiích, vychytávkách pro cestující a samozřejmě i bezpečnosti. Jaká je tedy aktuální nabídka autobusů?

Pojďme trochu ulevit naší přírodě a místo cestování vlastním automobilem se vydat na cesty autobusem! Cesta moderními autobusy rozhodně není nepříjemný zážitek.

Naše nabídka autobusů pro náročné zákazníky

Zástupcem nových komfortních autobusů v naší nabídce je například 52místná Setra S 515 s Euro 6. Jde o autobus z roku 2019 s 2 monitory, klimatizací, chladničkou, dostatkem zavazadlového prostoru i místa na nohy pro cestující.

Velmi dobrou volbou jsou i Man Lion’s coach. Jde o menší autobusy s 32 místy, v nabídce je máme v luxusním provedení s dřevěným obložením.

Na dlouhé cesty přijde vhod také Mercedes-Benz Tourismo model 2016 s Euro 6, retardérem a zimními pneu. Jde o větší autobus o 51 místech.

Nabídka autobusů však obsahuje také autobusy méně známých značek, jako je VDL Bova. Vybere si každý, v různých cenových relacích. A jsme schopní zařídit také nákup na splátky.

Jaké nové autobusy jsou populární ve světě?

Začněme například tím, který vyhrál ocenění Autobus roku 2022. Jde o model NEOPLAN Cityliner, který představuje nevídaný komfort. Jde o bus vhodný na dálkové jízdy, cestující se nudit nebudou, protože mají k dispozici multimediální systém Funtoro, Wi-Fi připojení, satelitní televizi a USB zásuvky. Autobus splňuje normu EURO 6.

Jestliže zůstaneme u dálkových zájezdových autobusů, zmínit musíme také Mercedes Benz Tourismo. Tenhle model je už po mnoho generací považován za jeden z nejbezpečnějších ve své třídě. Jeho zajímavostí je i speciální sedadlo pro průvodce zájezdu.

Ať už sháníte autobus na zájezdy, pro sportovní tým nebo za jakýmkoliv jiným účelem, prohlédněte si naši nabídku autobusů. Všechny jsou zaparkované na naší prodejní ploše D1 EXIT15 a rádi vám je ukážeme naživo.