Navigace

Chybí vám prostředky na pořízení nového nákladního vozu? Řešením je tahač na splátky!

Podnikáte v oblasti přepravy zboží a zásilek? Pak potřebujete mít k dispozici spolehlivá vozidla, která dokáží dopravit náklad v pořádku a ve smluveném termínu do cíle.

Podnikáte v oblasti přepravy zboží a zásilek? Pak potřebujete mít k dispozici spolehlivá vozidla, která dokáží dopravit náklad v pořádku a ve smluveném termínu do cíle. Pokud se v oboru již nějakou dobu pohybujete, zajisté dobře víte, jak důležité je udržovat vozový park v dobrém stavu. To samé platí i pro výrobní, dodavatelské a další firmy, které si samy zajišťují distribuci produktů klientům či transport materiálů a dalších nákladů z centrálních skladů do jednotlivých provozoven.

Nefunkční tahač je třeba urychleně nahradit

Porucha tahače často znamená nemalé nepříjemnosti, někdy dokonce vede i ke ztrátě dlouhodobých zákazníků. Ve světě obchodu jednoznačně platí, že čas jsou peníze. Klienti vyžadují zajištění dodávek včas. A pokud není jejich očekávání splněno, přejdou ke konkurenci. Na tuzemském i evropském trhu přitom není nijak těžké najít jiného dopravce nebo dodavatele. Je tedy na místě udržovat vozový park v perfektním stavu. Starší tahač, který už nemusí být zcela spolehlivý, je vždy lepší včas vyměnit za nový, než snažit se využívat ho až do okamžiku, kdy nenávratně podlehne zubu času. A také je na místě mít připraveno řešení pro případ nehody tahače. Například využít služeb společnosti, která nabízí tahače na splátky.

Pořízení nového tahače je nákladná záležitost. Koupit vůz na splátky si můžete dovolit!

Někdy je třeba zakoupit tahač jako náhradu za nefunkční vůz, jindy kvůli potřebě rozšíření přepravní kapacity. V první situaci je třeba vše vyřešit co nejrychleji, druhá dává výrazně více prostoru pro finanční plánování. I tak se ale často stává, že firma nemá na tahač dostatek disponibilních finančních prostředků, případně pro ni není strategické takovou částku utratit. Mnohdy je výrazně prozíravější nechat si finanční rezervu a raději koupit tahač na splátky. Vůz na splátky proto není řešením jen pro ty, kterým zrovna chybí prostředky. Nemáte dostatek prostředků? Financujte s námi! Zajišťujeme jak splátkový prodej, tak i leasing a pronájem vozidel. A navíc dokážeme upravit financování každému klientovi přesně na míru.