Navigace

O prodej tahačů je i nadále nevídaný zájem

Přestože se celosvětová pandemie onemocnění COVID-19 negativně podepsala na mnoha oborech a odvětvích, v oblasti logistiky a dopravy je tomu právě naopak. V posledních několika měsících se poměrně zvýšil zájem o prodej tahačů, protože mnohé dopravní společnosti začaly rozšiřovat vozový park. Současný trh je rozmanitý a vybírat si můžete z pestré škály tahačů, napříč značkami a modely.

Pokud jsou tedy ve vašem hledáčku tahače na prodej, v první řadě vás zřejmě nadchne značka MAN, ostatně není se čemu divit. V daném segmentu má vskutku významné postavení.

MAN vyrábí tahače, nákladní auta, motory i autobusy

MAN je německá strojírenská společnost, která se zabývá výrobou nákladních automobilů, autobusů a motorů. Sice zpočátku dodávala vozidla pouze na domácí německý trh, ovšem postupem času začala rozvážet své modely do zemí po celém světě.

MAN má ve svém portfoliu pestrou škálu tahačů, jako je například TGS. Přednostmi těchto tahačů jsou bezpečnost, hospodárnost a bytelnost. Využití nachází na stavbách a distribuční dopravě, stejně tak poslouží i při přepravě těžkých nákladů. Stejně tak jsou v nabídce i tahače TGL dodávané ve čtyřech třídách hmotnosti od 7,5 t do 12 t. Zároveň nesmíme zapomenout na tahače TGX s jejich úsporným a efektivním řešením a TGA s velkými nájezdovými úhly.

Tahače Ford spojují moderní technologie a robustnost

Inovativní přístup, technologie a komfort. Přesně tak by se daly charakterizovat tahače od značky Ford, které disponují úspornými motory. Zefektivňují tedy dopravu, šetří náklady a zvládají jakékoliv podmínky.

Pokud tedy máte zájem o tahače, návěsy, přívěsy či jakékoliv nákladní vozidlo, podívejte se do naší nabídky. Specializujeme se na prodej tahačů i dalších nákladních automobilů. Poskytujeme i výkup a financování.