Navigace

Nový Mercedes-Benz ACTROS euro 6 si zamilujete

Čekalo se na něj dlouho a konečně je připraven oslnit na silnicích. Nákladní vozidlo Mercedes-Benz Actros splňuje to, o čem ostatní jen mluví. Ve své třídě tedy neustále rostoucí požadavky na dálkovou dopravu. Komfortní, spolehlivý, efektivní.

Mercedes-Benz ACTROS – co nabízí?

Ve sféře nákladních vozidel se klade důraz na vysokou bezpečnost. Systém RoadEfficiency, kterým se tahači od Mercedes-Benz chlubí, poskytuje maximální ochranu. Za určitých podmínek je tahač schopen maximálně brzdit. Platí to jak u stojících, tak i pohyblivých objektů, systém za běžných podmínek funguje až do rychlosti vozidla 50 km/h. Díky tomuto maximálnímu zajištění bezpečnosti se předejde případným důsledkům nehody, nebo se alespoň zmírní. Součástí vozidla je standardně dodávaná bezpečnostní výbava včetně Active Brake Assist, dále je k dispozici asistent regulace stability, asistent jízdy v pruzích, asistent sledování bdělosti a osvětlení Follow-me-Home. Pro vyšší komfort jízdy je tu k dispozici Active Drive Assist, který zajistí udržování dostatečného odstupu od případného objektu. Dále je vám k dispozici funkce stop-and-go, asistent pro odbočování, asistent dopravního značení či například asistent stabilizace přívěsu. Pro maximální bezpečí jízdy je zde integrovaná MirrorCam11, která vám poskytne ještě lepší výhled. Oceníte i vylepšené zesilování a stmívání světlometů nebo Bi-xenonové osvětlení.

Mercedes-Benz ACTROS – tahač

Bezpečí je neodmyslitelná součást tohoto typu vozidel, opomenout nelze ani komfort v podobě zařízení interiéru, jež vám zajistí maximální pohodlí na dlouhých cestách. Oceníte i jednodušší obsluhu a ovládání nejrůznějších funkcí vozidla přes Multi-Touch-Display3 a spousta úložných prostor. Samozřejmě nemenší důraz je kladen i na odpočinkovou sekci vozidla. Pohodlí zajistí koncepce SoloStar. Maximálně si odpočinete na pohodlných lůžcích, v Actrosu se vám zkrátka bude i dobře bydlet.