Navigace

O přepravu osob se postará autobus ISUZU 801 – recenze a zkušenosti

Chcete si založit společnost na přepravu osob? V podstatě nezáleží na tom, jestli budete své služby poskytovat pouze v rámci České republiky, nebo budete jezdit i do zahraničí, v každém případě totiž potřebujete spolehlivý autobus.

Chcete si založit společnost na přepravu osob? V podstatě nezáleží na tom, jestli budete své služby poskytovat pouze v rámci České republiky, nebo budete jezdit i do zahraničí, v každém případě totiž potřebujete spolehlivý autobus. Sice se na tuzemských silnicích nesetkáte s mnoha autobusy značky ISUZU, to ale neznamená, že nejsou spolehlivé a kvalitní, ba naopak. Přečtěte si recenzi na tento autobus, který se může stát součástí vašeho vozového parku.

V současné době autobusy ISUZU 801 používají například sportovní kluby anebo cestovní kanceláře, které organizují různé zájezdy. ISUZU je turecká značka, pod níž vznikají menší autobusy, jež se však vyznačují vysokým výkonem a maximální spolehlivostí.

ISUZU 801 je vhodný i jako městský autobus

Ve městě mohou jezdit autobusy s maximální délkou 8 metrů, přičemž do daného rozměru se ISUZU 801 vejde s přehledem. Stejně tak je i pořizovací cena přijatelná, drží se totiž pod 2 miliony korun.

ISUZU 801 je spíše midibus, mezi jehož výbavu patří v přední části LED reflektory. Disponuje ještě velkými černými orámovanými plochami. ISUZU 801 je autobus se zapuštěnými koly, která mají hlavně praktický důvod, protože se na nich neudržuje tolik nečistoty. Předtím, než se model dostal do výroby, prošel náročným testováním v provozu.

Jízdní vlastnosti modelu ISUZU 801

Na autobus ISUZU 801 jsou recenze opravdu pozitivní. Spokojení jsou totiž nejen řidiči, ale i samotní pasažéři. Řidiči si pochvalují menší volant, s nímž se mnohem lépe manipuluje. Přístrojová deska je klasická, nikoliv digitální, což ale nikomu nevadí, ba naopak někteří řidiči absenci digitálních budíků oceňují. Všechno je jen na preferencích.

Samozřejmostí je posilovač řízení. Jako řidič máte perfektní výhled dopředu, do stran i dozadu, o což se starají velká zpětná zrcátka.

V nabídce společnosti TIR CENTRUM naleznete tento autobus také.