Navigace

Nová myčka TIR na D1!

V našem novém areálu u výjezdu z dálnice D1 se postaráme nejen o vás, ale i o vaše vozidlo. Ať už jezdíte s čímkoliv! Otevřeli jsme totiž lázně pro užitkové vozy: automyčku Tammermatic Rainbow ULTIMA AX600.

Dopřejte vašemu kamionu i autobusu wellness očistu

Rainbow Ultima zvládne dokonale vyčistit jakýkoliv vůz do výšky až 4,5 metru a 2,6 metru šířky. A není určená jen kamionům — přijet sem můžete i s autobusem, klidně i s tím se zrcadly vpředu, s traktorem, dodávkou, valníkem nebo cisternou.

Tajemství úspěchu: natáčející se trysky a 3 kartáče

Váš vůz bude čistý jako když vyjel z výroby. Naše myčka totiž používá speciální kombinaci technologií, díky čemuž umyje i ta nejhůře dostupná místa a vaše auto z ní vyjede zářivě čisté, od předního nárazníku až po ten zadní.

Patentované trysky s vysokým tlakem

Naše myčka disponuje patentovaným systémem tlakového mytí Solid Stream. Jedná se o soustavu 3 souběžných trysek pro tlakové mytí 70 bar. Před samotným kartáčovým mytím se takto z exteriéru vozu odstraní prach a veškeré další částečky, které by mohly poškodit lak.

O boční části vozu se postarají vodorovně se pohybující, oscilující trysky s vícenásobným překrytím proudů vody. Přední, zadní a horní část vozidla mají na starosti oscilující trysky, umístěné na otočné mycí střešní liště.

3kartáčové mytí: efektivní a šetrné

Po tryskách přicházejí na slovo kartáče. Ty dokončí čištění důkladně a zároveň šetrně k povrchu vozidla. Přítlak kartáčů je regulován elektronicky tak, aby bylo dosaženo optimálních výsledků. Oba dva boční kartáče se navíc mohou naklonit, a to o 5 až 7 °, což zajistí dokonalé umytí přední části vašeho vozu.

V naší nabídce jsme pro vás připravili hned několik mycích programů, včetně mytí s aktivní pěnou nebo aplikace dezinfekce.