Navigace

DAF truck v rámci celé Evropy představuje XF: Unity Edition

Tato unikátní verze má přinést celou řadu výhod, které zpříjemní život řidičům a zároveň potěší i provozovatele svými nízkými provozními náklady. Ty pomáhá mimo jiné snižovat i 36měsíční smlouva na opravy a údržbu, která bude standardní součástí Unity Edition.

XF Unity Edition je výjimečný vůz, určený do náročného provozu. Dostupný je s kabinami Space Cab i Super Space Cab, a to jako tahač i v pevných konfiguracích. Kamion je poháněn výkonným motorem PACCAR MX-13 o síle 480 koní (355 kW).

Unity Edition v národních barvách

Unity Edition vyniká svým barevným provedením, které bude specifické pro každou zemi. Národní barvy se objeví jak na mřížce, tak i ve formě stuhy na zářivě bílém pozadí kabiny a na zpětných zrcátkách.

Maximální pracovní pohodlí

Řidiči si pro práci i odpočinek snad nemohou přát lepší prostor, než jaký nabízí XF Unity Edition. Výbava kabiny se sice liší v závislosti na dané zemi, ale přeci jen se najdou prvky, které jsou společné pro všechny: luxusní sedadlo pro řidiče Luxury Air, extra pohodlná matrace o výšce 15 cm, nejvýkonnější klimatizační systém, obrovská lednička a systém navigace, propojený s rádiem a dodávaný se 6 reproduktory ve standardní verzi. Maximální komfort během řízení zaručují mimo jiné i prediktivní tempomat nebo přední brzda MX.

Bez starostí o údržbu

Součástí je 3letá smlouva o údržbě Care+, díky které si nebudete muset dělat těžkou hlavu s případnými poruchami.