Navigace

Renault Trucks představuje ekonomický software pro vozidla dálkové řady

Kdo šetří, má za tři. Toto rčení si vzal k srdci Renault Trucks, když vyvíjel nový ekonomický software pro svá nákladní vozidla dálkové řady T a T high. Program se jmenuje Eco Advanced a jeho úkolem je jednak přispívat k co nejekonomičtější spotřebě paliva, ale také se postarat o co nejvyšší pohodlí řidiče.

Výbava, která reguluje spotřebu

Tahače Eco Advanced jsou vybaveny systémem Optiroll, který dokáže využít setrvačnost kinetické energie vozidla a tím šetřit i palivo. Ve vozidlech nechybí ani adaptivní tempomat nebo nový režim změny převodových stupňů. K ekonomickému provozu přispívá i aerodynamické řešení tahačů: kompletní sada spoilerů, kdy spodní spoiler je integrovaný do nárazníku, další jsou mezi nápravami a na bocích najdete otevíratelné deflektory. Za zmínku stojí určitě i sada pneumatik s nízkým valivým odporem.

Výbava, která potěší řidiče

Kabiny tahačů Eco Advanced jsou vybavené zesílenou tepelnou izolací a nezávislým 4kW topením. Řidiče potěší určitě i nová přístrojová deska v provedení Carbon Ultimate, odvětrávaná sedadla nebo 40litrová chladnička, umístěná v centrálním úložném prostoru pod lavicí. Přímo ve vozidle má také řidič k dispozici systém Optivision nové generace s integrovanými mapovými podklady.

Ještě něco navíc

Přidanou hodnotu dává Renault Trucks k systému Eco Advanced ještě poskytnutím prodloužené 3leté záruky a rovněž vysvětlením veškerých funkcí systému již při předávce vozidla. Vybrat si můžete také ze 3 typů zajišťovaných servisních služeb: Reference, Performance Maxi nebo Excellence.

Pokud byste si chtěli Eco Advanced předem vyzkoušet, není to problém. Na zkušební dobu si můžete u Renault Trucks zapůjčit dálkový tahač T 440 HIGHCAB v konfiguraci 4×2 nebo 4×2 X-LOW, samozřejmě vybavený softwarem Eco Advanced.