Navigace

Truck festival v Mostě zve na velkolepou podívanou

První zářijový víkend si rezervujte (pokud jste tak už neučinili) na návštěvu mosteckého autodromu. Pořádá se tam totiž druhý ročník The Most Truck Festival, který se stal součástí evropského šampionátu okruhových tahačů Czech Truck Prix.

První zářijový víkend si rezervujte (pokud jste tak už neučinili) na návštěvu mosteckého autodromu. Pořádá se tam totiž druhý ročník The Most Truck Festival, který se stal součástí evropského šampionátu okruhových tahačů Czech Truck Prix. Zúčastní se především truckeři a přepravní společnosti z Čech i Německa, na své si ale přijde i celá široká veřejnost.

Zvučná jména i značky

O prestiži festivalu nemůže být pochyb, zvláště když svou účast potvrdili i dealeři takových značek jako je Mercedes-Benz, Volvo nebo Scania. Ochuzeni nebudete ani o americké motorizované krasavce nebo historické vozy. V rámci šampionátu pak můžete držet palce českému obhájci loňského titulu Adamovi Lackovi z roudnické Buggyry.

Bohatý program po celý den

V rámci trvání festivalu, tedy od 1. do 2. září, vždy od 8.00 do 20.00 je připraven pestrý program, který musí zaujmout snad úplně každého. Hlavním tahákem je jako minulý rok spanilá jízda všech účastníků Truck Festivalu po závodním okruhu. Akrobacií v letadle vás ohromí účastník Red Bull Air Race Master Petr Kopfstein. Dále se budete moci jakožto pasažér projet v upravených speciálech nebo si zahrát o ceny v soutěži ve válení dakarské pneumatiky. Zkrátka nepřijdou ani vaše děti, pro které jsou rovněž nachystané rozmanité atrakce, včetně vyhlídkových letů vrtulníkem a přehlídky RC modelů.

Další výhody Truck Festivalu

Kromě mnoha dalších atrakcí, které se nám do článku nevešly, čeká na všechny zájemce i stánek sdružení autodopravců ČESMAD BOHEMIA, kde se mohou dozvědět veškeré legislativní i jiné novinky z oboru kamionové přepravy. Bude se zde konat i nábor řidičů a technické prezentace prodejců tahačů i návěsů. Každý trucker si navíc letos nově bude moci nechat bezplatně umýt svůj vůz v mobilní myčce.

Další informace o Truck Festivalu najdete zde:

http://www.autodrom-most.cz/cz/the-most-truck-festival/
http://www.autodrom-most.cz/cz/media-2/aktuality/o-truck-festival-je-zajem-dorazi-pres-100-kamionu/
http://www.kudyznudy.cz/aktivity-a-akce/akce/czech-truck-prix—autodrom-most.aspx